Tα ΕΛΤΑ παρουσιάζουν το βιβλίο «Ο κοινοβουλευτικός Κώστας Κάππος (πιο επίκαιρος από ποτέ) 1974-1989», (2.10.2015)


Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο της πολιτιστικής τους δράσης, εμπλουτίζουν τις ιστορικές τους εκδόσεις με το βιβλίο του δημοσιογράφου Θανάση Κ. Κάππου: «Ο κοινοβουλευτικός Κώστας Κάππος (πιο επίκαιρος από ποτέ) 1974-1989»

Το βιβλίο φέρνει στο φως σημαντικές τοποθετήσεις και ομιλίες του Κώστα Κάππου στα δεκαπέντε χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας. Δημοσιεύονται σ’ αυτό, για πρώτη φορά, άγνωστες φωτογραφίες από την κοινοβουλευτική και πολιτική ιστορία του Κώστα Κάππου και συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου για την κοινοβουλευτική παρουσία του, όπως τη βίωσαν οι ίδιοι στην κοινή πορεία μαζί του μέσα από τα έδρανα της Βουλής.

Μαζί με το βιβλίο, τα ΕΛΤΑ εξέδωσαν ειδικό συλλεκτικό γραμματόσημο αφιερωμένο στον Κώστα Κάππο και ειδική αναμνηστική σφραγίδα, που θα χρησιμοποιηθεί την ημέρα της παρουσίασης του βιβλίου.



Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος Θανάσης Κ. Κάππος, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν:


  • ο Κωστής Μελαχροινός, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ
  • η Αιμιλία Υψηλάντη, τ. βουλευτής ΚΚΕ, ηθοποιός
  • η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος
  • ο Κώστας Μπετινάκης, δημοσιογράφος
  • ο Φοίβος Προύντζος, επικ.καθ. Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το βιβλίο «Ο κοινοβουλευτικός Κώστας Κάππος (πιο επίκαιρος από ποτέ) 1974-1989» διατίθεται αποκλειστικά από τα ταχυδρομεία όλης της χώρας. 



Από το Blogger.