Nέο βιβλίο του Θανάση Κ. Κάππου: ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ. 26 συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Nέο βιβλίο του Θανάση Κ. Κάππου: 

ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ. 26 συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους


Οι Εκδόσεις Αλήθεια κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα τον εικοστό βιβλιογραφικό τους τίτλο. Τις “Προσωπογραφίες” Ένα βιβλίο που σκιαγραφεί μέσα από συνεντεύξεις-συζητήσεις σημαντικούς Έλληνες εντός και εκτός των συνόρων. Άνθρωποι της πολιτικής της οικονομίας, των γραμμάτων, των τεχνών της Ομογένειας και του κλήρου μιλούν στις “Προσωπογραφίες” για πολλά και για ακόμη περισσότερα. Καταθέτουν άγνωστα και μη στοιχεία που θα καθηλώσουν τον αναγνώστη.
Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει για μια και μοναδική φορά για πρόσωπα και πράγματα. Μια αδημοσίευτη συζήτηση με τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά από έξι χρόνια (2014), βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς σε μια συζήτηση-εξομολόγηση για όλους και για όλα.
Κώστας Καραμανλής. Μια σκιαγράφηση του πρώην πρωθυπουργού μετά από συζητήσεις που είχε ο συγγραφέας του βιβλίου μαζί και αναμφίβολα θα εκπλήξει. Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας “ΒΙΑΝΕΞ” κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου με σημαντικά στοιχεία.
Η ομογένεια και το ελληνικό στοιχείο της Κωνσταντινούπολης παρον στις “Προσωπογραφίες”. Ο συγγραφέας μίλησε με τέσσερεις σημαντικούς Έλληνες της Κωνσταντινούπολης για το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού. Ο κ. Λάκης Βίγκας διοικητικό στέλεχος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Πόλης, ο κ. Αντώνης Φιλιππίδης διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Πληροφορικής Υγείας Data-Sel, o κ. Γιάννης Σκαρλάτος Καθηγητής Κβαντομηχανικής του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου κ. Γιάννης Σκαρλάτος και ο Γιάννης Δεμιρτζόγλου διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου, αποκαλύπτουν πολλά.
Σημαντικοί επίσης Έλληνες από διάφορους κλάδους μιλούν στις “Προσωπογραφίες” καταθέτοντας για πρώτη φορά απόψεις και άγνωστα γεγονότα.
O πρόλογος του βιβλίου προέρχεται από μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνισμού που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.Το βιβλίο θα διατίθεται από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία (www.politeianet.gr) από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ενώ παραγγελίες θα μπορούν να γίνονται και από ηλεκτρονική διεύθυνση(prosopografies @gmail.com).



Με τη μορφή e-book από την ηλεκτρονική σελίδα Θανάσης Κάππος http://www.tkappos.gr, από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία(www.politeianet.gr), και για παραγγελίες από την ηλεκτρονική διεύθυνση prosopografies@gmail.com








1. Δημήτρης Γιαννακόπουλος 


2. Προκόπης Παυλόπουλος


3. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


4. Κώστας Καραμανλής


5. Νίκος Κοτζιάς 


6. Παύλος Ιωαννίδης(τελευταίος εν ζωή συνεργάτης του Αριστοτέλη Ωνάση)


7. Γιάννης Φωτεινός(επιχειρηματίας)


8. Διαμαντής Μασούτης

9. Βαγγέλης Γεροβασιλείου

10.Γιώργος Μιχαλακόπουλος(ηθοποιός)

11.Γιάννης Σκαρλάτος(Καθηγητής Κβαντομηχανικής Πανεπιστημίου Βοσπόρου)

12.Αντώνης Φιλλιπίδης(CEO εταιρίας Πληροφορικής Υγείας στην Τουρκία)

13.Γιάννης Δεμιρτζόγλου(Διευθυντής Ζωγραφείου Γυμνασίου Λυκείου)

14. Καλλιόπη Αθανασιάδου (Θωρακοχειρουργός)

15.Πέτρος Σφυράκης (Καρδιοχειρουργός)

16.Σπύρος Δημητρόπουλος(Ιπτάμενος Χειρουργός ΕΚΑΒ)

17.Πλουσία Λιακατά (συνεργάτιδα Δόρας Στράτου)

18.Σταύρος Τζίμας

19.Πάνος Ιωαννίδης(κριτής Μaster Chef)

20.Aλέξανδρος Λιώκης(Έλληνας σχεδιαστής Alfa Romeo)

21.Γιάννης Αποστολόπουλος(CEO Specialty Coffee Association)

22.Nίκος Κορογιαννάκης(Δικηγόρος)

23.Ανδρέας Βρεττός(Διευθύνων Σύμβουλος Ravenna)

24. Peter Ellis(Διάσημος Έλληνας αρχιτέκτονας στην Αμερική)

25. Λουκάς Ξενοφωντινός (Έλληνας αγιογράφος)

26. Ιωάννης Τσαφταρίδης(Μητροπολίτης Ζάμπιας)



Από το Blogger.