Γράμμα προς ένα φασιστάκο με κόκκινο μανδύα (3.11.2016)



(πρώην υποψήφιο δήμαρχο του ΚΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα)
Άκου να δεις φασιστικάκο-προβοκάτορα με τον κόκκινο μανδύα:
Δεν ξέρω γιατί βγαίνεις,  πλασάρεις  ανηθικότητες με διαβάλεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. 
Δεν ξέρω ποιος ο στόχος και η στόχευση σου. Αλλά είναι και κάτι που δε με ενδιαφέρει. 
Η προβοκάτσια όμως  και η διαστρέβλωση ήταν πάντα όπλο των ηλιθίων και των φασιστοειδών.
Τώρα, το τι είσαι απ΄ τα δύο διαλέγεις και παίρνεις.
Όμως εσύ ξεπέρασες και κάτι άλλους(μεγαλοσχήμονες επαναστάτες)  σε όρια χυδαιότητας και προσβολής.
Άκου να δεις φασιστάκο-προβοκάτορα  με τον κόκκινο μανδύα:
Επειδή, με κατηγόρησες δημόσια χωρίς να είμαι παρών, ότι έχω ως στόχο να πάω στο ΚΚΕ και να ζητήσω τα λεφτά που έδινε τόσα χρόνια ο πατέρας μου στο ΚΚΕ σε ενημερώνω(για να μαθαίνεις):
-         Tα λεφτά που έδινε ο πατέρας μου στο ΚΚΕ  και στην Κούβα από το 1991 μέχρι και τον θάνατο του ήταν μια συμβολική προσωπική επιλογή που δεν επιδέχετο καμία απολύτως κρίση.
-         Σε έναν άνθρωπο που είχε επιλέξει με τη στάση ζωής του να είναι κομμουνιστής στα έργα και όχι στα λόγια.  Κάτι το οποίο εσύ δεν έχεις τη στοιχειώδη σκέψη να διανοηθείς ούτε στα πιο μακρινά όνειρα σου.
-         Είχε επιλέξει να τα δίνει εκεί που ο ίδιος ήθελε, σεβόμενος την προσωπική του ιστορία  και τις χιλιάδες των  ψηφοφόρων που από το 1974 μέχρι το 1989 τον τιμούσαν με τη ψήφο τους.
-         Κάθε μήνα φασιστάκο με τον κόκκινο μανδύα, συντηρούσε κάποιους ανθρώπους δίνοντας τους κρυφά λεφτά για να μπορέσουν να ζήσουν.
Κάτι το οποίο εσύ δεν έχεις τη στοιχειώδη σκέψη να διανοηθείς ούτε στα πιο μακρινά όνειρα σου.
Μάλιστα έχοντας πεθάνει από το 2005, έφτασε πριν από τρία χρόνια γράμμα από τη Μυτιλήνη που του ζητούσε λεφτά για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.
-         Ήξερε τι έκανε και κυρίως γιατί το έκανε. Πράγματα που εσύ δε θα καταλάβεις ούτε στη Δευτέρα Παρουσία και στο σοσιαλισμό που έχεις εναποθέσει τα όνειρα σου για καλύτερη ζωή, κρυμμένος σήμερα πίσω από τη ταμπέλα του κομμουνιστή λέγοντας ό,τι είσαι ΚΚΕ και το ψηφίζεις.
Άκου φασιστάκο με τον κόκκινο μανδύα:
Eπειδή, εγώ αναμφίβολα δε μπορώ να είμαι κομμουνιστής του γλυκού νερού όσο εσύ που ευαγγελίζεσαι ιερά και όσια κρυμμένος πίσω από κουρτίνες και διαδίδοντας χοντρά ψεύδη και ανακρίβειες φρόντισε την άλλη φορά να βρεις κάτι πιο ευφάνταστο.
Υπήρξαν άλλοι και πιο σοβαροί από σένα που επειδή θεωρούσαν τους εαυτούς τους κομμουνιστές και επαναστάτες(λόγω ΚΚΕ βεβαίως, βεβαίως) ξεστόμισαν διάφορες χυδαιότητες.
Χωρίς πολιτικά επιχειρήματα αλλά με αοριστολογίες και “μπουμπουνητά” κουταμάρας.
Νομίζοντας πως είναι μοναδικές περιπτώσεις και όταν θα γίνει επανάσταση θα μας στείλουν μακριά προς σωφρονισμό.
Ασε, φασιστάκο με τον κόκκινο μανδύα, που υπάρχει και χειρότερο.
Εκείνο τον όμοιο σου,  που βγήκε να πει διάφορα πίσω από τον μανδύα του ψευτοκομμουνιστή τον διαβάζει με ευλάβεια καθημερινά ο κόσμος, ενώ πρόκειται για  ένα φελλό που επιπλέει με βάση τον νόμο της άνωσης, δώρο φυσικά της φύσης.
Αυτά για να μαθαίνεις και να είσαι πιο προσεκτικός όταν θα σκαρφιστείς κάτι καινούργιο στο μέλλον.
Υ.Γ.(1) Αν το ΚΚΕ αποφασίσει να δώσει ξέρω γω τίποτα λεφτά, αν και από ότι βλέπω διαρκώς ζητάει, εγώ θα ήθελα δραχμές και ρούβλια γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο…και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
Υ.Γ.(1α) Τούτες οι αράδες γράφονται από δω γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί αλλιώς απάντηση σε μια άνευ προηγουμένου αθλιότητα ενός φασιστάκου με κόκκινο μανδύα.



Από το Blogger.